Prekės

Naujienlaiškis

Akcijos

Reklama

Keptuvė Kyoto

42,00 € su PVM

Į krepšelį

GreenPan Kyoto žema keptuvė 20 cm

Smulkiau

GreenPan patentuotos technologijos su nelimpančia ThermolonTM danga keptuvės atlaiko temperatūrą iki 450 º C, perkaitinimo metu neišsiskiria toksinės medžiagos ir garai, nes gamyboje nenaudojama PTFE medžiaga.  GreenPan turi nelimpantį paviršių, ilgaamžė ir ypač atspari braižymui.

Daili ir patogi, nekenksminga žmogui ir aplinkai keptuvė- šiuolaikinės virtuvės ir sveiko maisto gamybos atributas.

GreenPan Kyoto žema 20 cm skersmens keptuvė su minkšta bakelito rankena. Korpusas - aliuminio lydinio, vidinė ThermolonTM danga ekologiška, pagaminta nenaudojant PFOA ir PTFE. Gaminami patiekalai prie dangos nelimpa. Tinka visų tipų viryklėms.

Priežiūra

  • Keptuvė tarnaus ilgiau, jei maisto vartymui naudosite medines, plastikines, silikonines menteles. Jokiu būdu nepjaustykite peiliu keptuvėje esančio maisto!
  • Po kiekvieno gaminimo leiskite keptuvei atvėsti ir tada kruopščiai išvalykite - jei staiga įkišite karštą keptuvę į vandenį, galite nepataisomai ją deformuoti!
  • Rekomenduojama neplauti indaplovėje- paviršius labai lengvai nusivalo ir nusiplauna tik šluoste ar minkšta kempinėle ir Jūs taip prailginsite keptuvės tarnavimo laiką. Nenaudokite agresyvių cheminių, turinčių abrazyvinių dalelių ar balinančio chloro, nebrūžinkite nelimpančio paviršiaus aštriais metaliniais šveistukais.
  • Jei ant nelimpančio paviršiaus atsirado juodų apnašų, tai tikriausiai dėl to, kad ilgai laikėte keptuvę ant didelės kaitros ir gaminote aliejuje ar riebaluose, kurie susvyla aukštoje temperatūroje. Taip ant kepimo paviršiaus susidaro suanglėjusi aliejaus ir riebalų plėvelė. Tokie požymiai pagreitina keptuvės dangos nesvylančių savybių praradimą. Jeigu jau taip atsitiko, išimkite maistą iš keptuvės, įpilkite truputį šilto vandens ir kelias minutes stipriai pavirinkite. Išjunkite viryklę ir palikite keptuvę su karštu vandeniu atvėsti. Po tokio virinimo prikepę maisto likučiai lengviau išsiplaus.
  • Esant tvirtiems pridegimamas, užmerkite keptuvę su plovimo priemone kelioms valandoms ir po to kruopščiai išvalykite minkštu skudurėliu. Nebandykite valyti šių dėmių jokiais abrazyviniais valikliais, šiurkščiomis kempinėmis ar metaliniais gremžtukais, nes taip pažeisite nesvylantį paviršių.
  • Visuomet padėkite saugojimui tik švarią keptuvę.
  • Normalu, kad ilgainiui atsiranda smulkūs paviršiaus ir spalvos pakitimai. Tai neturi įtakos indo veikimui.

Pagaminta Belgijoje